Kreativno združujemo najnaprednejšo tehnologijo s sodobnim oblikovanjem in na ta način rešujemo najbolj zahtevne informacijske probleme.

Klika

Klika je laboratorij za razvoj programske opreme. Že od samega začetka usmerjena k razvoju novih, zanimivih spletnih produktov in storitev. 

Portfolio

Z razvojem vrhunskih produktov in storitev našim partnerjem omogočamo nadaljnji razvoj. 

 

Zaposlitev

Klika je razvojno-tehnološko podjetje, ki zaposluje izkušene inženirje z znanji različnih programskih jezikov in tehnologij.

 

 

Kontakt

Načinov, da vzpostavimo dvosmerni tok komunikacije, je več. Izberite vam ljubega.

 

Zadnje novice

unnamed

Zaposlitev

Klika svojim zaposlenim ponuja dinamično in zanimivo delo, kjer izzivov nikoli ne zmanjka. Delo poteka v stimulativnem okolju, ki spodbuja spoznavanje in učenje novih tehnologij pod vodstvom in mentorstvom izkušenih strokovnjakov.

Pridruži se kolektivu vrhunskih IT strokovnjakov, ki v kreativnem okolju razvijajo tehnološko in oblikovno dovršene produkte.

Vaše ponudbe za sodelovanje sprejemamo tudi, ko nimamo razpisanih delovnih mest. V kolikor premorete strast do sodobnih tehnologij in razvoja napredne programske opreme (predvsem mobilnih aplikacij), uživate v reševanju težkih izzivov, ste se pripravljeni učiti novih tehnologij, imate občutek za timsko delo in dobro govorite angleško, potem vas vabimo, da nam posredujete svojo ponudbo za delo.

Pošljite nam svojo predstavitev na jobs@klika.si. 

Nekaj naših uspešnih projektov

Z razvojem vrhunskih produktov in storitev našim partnerjem omogočamo nadaljnji razvoj.

Načinov, da vzpostavimo dvosmerni tok komunikacije, je več.

Kontakt